• Beställ en testvecka idag och skapa mervärde för ert företag och era kunder!
  • Facebook wifi gör det möjligt för era kunder att checka-in på er Facebook-sida, i gengäld får kunden tillgång till wifi under en begränsad tid i era lokaler. Ett unikt sätt att sprida ordet om er verksamhet samtidigt som kunder stannar längre och omsättningen ökar.
  • Enheten kommer färdig konfigurerad med er Facebook-sida. Det enda du behöver göra är att koppla in nätsladden samt nätkabeln till ditt befintliga nätverk - sen är du klar.

För caféer


En kopp kaffe och gratis Wi-Fi. Låt era kunder njuta av en fika samtidigt som de lyssnar på sin favoritmusik eller chattar med sina vänner. Efterfrågan på Wi-Fi har ökat kraftigt de senaste åren och idag är det ofta ett krav från kunder. När en kund checkar in på Facebook för gratis Wi-Fi berättar de för sina vänner att de är hos er.


Wifizone - Plug´n Play!


See all features

För Restauranger


Att checka in på Facebook i utbyte mot gratis Internet medför många fördelar både för en restaurang och dess kunder. De restauranger som vi arbetat med kan intyga att Wifizone ökat engagemanget på deras Facebook-sida samt ökat deras varumärkeskännedom. Kunderna behöver inte fråga om krångliga lösenord och produkten är enkel att använda.


Gör det enkelt för era kunder.


See all features

För frisörer


Sysselsätt era väntande kunder. Låt inte era väntande kunder sitta rastlösa med gamla utgångna tidningar medan de väntar på sin tur i soffan. Med gratis Wi-Fi kan de se Youtube-klipp eller lyssna på musik medan de väntar. Med unik statistik kan ni sedan skapa riktad annonsering med erbjudanden till era kunder.


Wifizone är en Plug´n Play enhet!


See all features

För gym


Att checka in på Facebook i utbyte mot gratis Internet medför många fördelar både för ett gym och dess kunder. De gym som vi arbetat med kan intyga att Wifizone ökat engagemanget på deras Facebook-sida samt ökat deras varumärkeskännedom. Kunderna behöver inte fråga om krångliga lösenord och produkten är enkel att använda.


Gör det enkelt för era kunder.


See all features

Hur fungerar Facebook WiFi


Cras cursus massa sit amet ligula dictum placerat.

Duis sed consequat velit, at commodo mauris donec bibendum.

Read more

Fördelar med Wifizone

  • Wifizone enheten är inställd och klar vid leverans. Ni kopplar bara in den i uttaget.
  • Inga mer frågor om avancerade lösenord.
  • Låt kunderna marknadsföra er verksamheten.
  • WiFi som aldrig krånglar.